اطلاع رسانی

• شعار وزارت بهداشت

برگزاری جلسه خانه مشارکتِ مردم در سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۹/۹ |
به گزارش واحد روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان، جلسه خانه مشارکت مردم در سلامت با حضور دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان و دکتر سلیمانی جوان معاون بهداشت و رئیس مرکز بهداشت و سالک معاون سیاسی انتظامی فرماندار در روز پنجشنبه 7 آذر در فرمانداری شهرستان بهارستان برگزار شد.
در ابتدای جلسه سالک در مورد تاثیرگذاری خانه مشارکت در سطح شهرستان اشاره کرد. سپس دکتر دمیریان به تشریح طرح سراج که در نسیم شهر برگزار شده بود پرداخت وی اظهار داشت که این طرح شامل سه بسته خدمتی پایه، تخصصی  و اقدام جامعه بوده است، که تاسیس خانه مشارکت در سلامت، یکی از ارکان بسته اقدام جامعه می باشد.
در ادامه اهداف خانه مشارکت سلامت که توانمند سازی مردم در ارتقای سلامت خود و محیط و استقرار نظامی برای دسترسی آسان به گروه ها بویژه گروه های آسیب پذیر است مطرح شد و وظایف هر یک از اعضاء تشریح شد. در انتهای جلسه برای انتخاب رئیس خانه مشارکت در سلامت بین اعضاء محترم رای گیری صورت گرفت که اصغر اقتداری موسس سازمان مردم نهاد مهر آویز بهارستان، به عنوان رئیس خانه مشارکت انتخاب شد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 49 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر