اطلاع رسانی

مراسم جشن دهه فجر و یوم الله ۲۲ بهمن

| تاریخ ارسال: 1399/11/21 |
به گزارش دفتر روابط عمومی شبکه بهداشت بهارستان ،‌ به مناسبت دهه مبارک فجر و گرامیداشت۲۲بهمن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران مراسم جشنی با حضور دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت ودرمان بهارستان ، دکتر مشتاقی معاون بهداشتی شبکه و پرسنل شبکه در سالن اجتماعات شبکه بهارستان برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر دمیریان ایام الله دهه فجر  را به همه کارکنان خدوم شبکه بهداشت تبریک گفت و یاد امام راحل (ره) و شهدای انقلاب و  تمام شهدای مدافع سلامت که برای حفظ انقلاب و نظام سلامت از ابتدا تا کنون تلاش کرده اند را گرامی داشت.
دکتر دمیریان با اشاره به کنترل ویروس کرونا در سطح شهرستان با توجه به تراکم بالای جمعیت ، مرهون زحمات پرسنل شبکه  و پیگیری های مستمر و تلاش وافر آنان می باشد.
وی در ادامه تصریح کرد، نتیجه تلاشهای خود را به خوبی گرفته اید و در سال ۹۹ در روند بسیاری از زمینه کنترل بیماری کوید ۱۹ به نحو احسن و عالی عمل نمودید.
همچنین در پایان مراسم از برگزیدگان مسابقات نماز و قرآن تقدیر و تشکر بعمل آورد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 90 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر