اطلاع رسانی

برگزاری جلسه ستاد مدیریت و مقابله با کرونا شهرستان

| تاریخ ارسال: 1400/2/1 |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان ، نشست مشترک  شبکه و فرمانداری  و مسئولین ادارات در خصوص راه اندازی کلینیک بیمارستان امام حسین (ع) و جلسه قرارگاه ستاد ملی مدیریت کرونا در روز پنج شنبه یکم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ در فرمانداری برگزار شد
در این جلسه دکتر دمیریان از زحمات مهندس تمهیدی فرماندار و شهردار گلستان جهت افتتاح کلینیک امام حسین (ع) تقدیر و تشکر نمود .
در ادامه دکتر دمیریان گفت با دستور فرماندار محترم شهرستان و همکاری شهرداری گلستان کلینیک بیمارستان امام حسین (ع) در فضای نقاتگاه سابق شهرستان بهارستان شروع به کار کرد. که این فضا نسبت به درمانگاه بیمارستان بزرگتر و وسیع تر بود و تمهیدات لازم جهت عدم ازدحام جمعیت و فاصله گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل ها صورت گرفته است . با این جدا سازی قسمت درمانگاه ، آن قسمت به بخش بستری کرونا اختصاص پیدا کرد. وی بر نحوه ی فعالیت دستگاه های اجرایی و ادارات شهرستان وهمچنین خدمات ضروری و عادی و شرایط هشدار صحبت شد. دکتر دمیریان  در این نشست عملکرد شبکه بهداشت را در بازدیدهای شبکه ارائه نمود و توضیحاتی در زمینه کاستی ها و موارد مورد نیاز این طرح که هماهنگی بیشتر برون بخشی را می طلبد داد.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 73 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر