اطلاع رسانی

پیام تبریک مدیر محترم شبکه بهداشت و درمان به مناسبت روز جهانی ماما

| تاریخ ارسال: 1400/2/15 |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان ، دکتر دمیریان، مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان در پیامی فرارسیدن  روز جهانی ماما( ۱۵ اردیبهشت ) را تبریک گفت.
متن پیام به شرح ذیل می باشد.
  ماما نخستین رحمت الهی در نجات جان انسانی است .
قلب های مضطرب هر مادری با نگاه های آرامبخش و امیدآفرین ماما آرام می گیرد و آمدن عزیز ترین موجود زندگی را نوید می بخشد.
‌بی تردید ، جامعه مامایی حامیان اصلی سلامت زنان ، کودکان و خانواده‌ها به شمار می‌آیند، که با تضمین سلامت مادران و نوزادان ، زندگی، نشاط و شادابی را در جامعه به ارمغان می آورند.
جامعه مامایی دانش و مهارت حرفه‌ای را به زیور ایثار، ایمان و از خودگذشتگی آراسته و توفیقات چشمگیری در زمینه تامین سلامت مادران ، نوزادان ایفا مینمایند.
روز جهانی ماما ، به بهانه تقدیر از پیشگامان ارتقای بهداشت و سلامت جامعه فرصت مناسبی است، برای تکریم و تجلیل از این قشر صبور ،مخلص و زحمتکش .
‌روز جهانی ماما را که همزمان با بهار طبیعت است به شما تلاشگران جامعه مامایی که وظیفه دشوار و حیاتی حفظ سلامت مادر و نوزاد را به عهده دارید تبریک و تهنیت عرض مینمائیم.

دکتر دانوش دمیریان
                                                                                       مدیرشبکه بهداشت ودرمان بهارستان

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 23 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر