اطلاع رسانی

اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال برای اتباع، در سنین زیر ۵ سال

| تاریخ ارسال: 1401/2/17 |
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بهارستان ، اولین مرحله طرح ایمن سازی تکمیلی فلج اطفال کودکان زیر ۵ سال گروههای هدف از امروز ۱۷ اردیبهشت ماه آغاز شد . این طرح به منظور ایجاد ایمنی در کودکان در مقابل فلج اطفال بخصوص کودکان اتباع و مهاجرین آغاز شده و اولین مرحله آن از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه سال جاری و دومین مرحله آن از ۲۱ تا ۲۳ خرداد ماه توسط ۲۵ تیم عملیاتی و ۵ ناظر ستادی اجرا خواهد شد . همچنین واکسیناسیون افراد غایب و جاماندگان این طرح در مراکز و پایگاههای سلامت انجام خواهد شد .
فلج اطفال بیماری ویروسی است که در سال های گذشته تعداد زیادی از کودکان را مبتلا و باعث مرگ یا معلولیت دائم آنها می شده است که در حال حاضر علیرغم وجود این بیماری در کشورهای همسایه شرقی ، با توجه به برنامه واکسیناسیون کشوری و تلاش های نظام سلامت ، بیش از ۲ دهه است که موردی از فلج اطفال در کشور مشاهده نشده است .

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 126 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر