اطلاع رسانی

پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان به مناسبت هفته سلامت

| تاریخ ارسال: 1401/2/19 |

بسم الله الرحمن الرحیم
سلامت و بهداشت یکی از مهم ترین مولفه های زندگی انسانی و بنیان توسعه پایدار در هر کشوری است.

با توجه به اهمیت حیاتی مقوله بهداشت و سلامت، در کشور ما نیز هر ساله یک هفته به سلامت اختصاص داده شده است. در این راستا۱۷ تا ۲۳اردیبهشت ماه امسال با عنوان هفته سلامت با شعار " سلامت ما ، سلامت سیاره ما" نامگذاری شده است.

هفته سلامت فرصتی مغتنم برای بیان اهمیت سلامت در زندگی فردی و اجتماعی، تبیین جایگاه آن در تحقق توسعه مداوم و پایدار، اطلاع رسانی و توسعه فرهنگ سلامت است.

اینجانب ضمن ارج نهادن و قدردانی از تلاشهای ارزنده همه دست اندرکاران بخش سلامت، آغاز هفته سلامت را به همه مردم شریف شهرستان بهارستان و به ویژه همکاران و همه عزیزانی که در حفظ سلامت مردم نقش دارند، تبریک عرض نموده و از خداوند متعال سلامتی، سعادت، سربلندی، بهروزی و توفیق روزافزون یکایک این عزیزان را مسئلت می نمایم.

دکتر دانوش دمیریان
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 161 بار   |   دفعات چاپ: 32 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر