• 1402/09/22 - 10:33
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

320477.mp3 بازدید میدانی دکتر بابا مدیر شبکه بهداشت ودرمان از پروژه ساختمان ستاد شبکه و مرکز خدمات جامع سلامت شهید صبوری

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بهارستان ، دکتر بابا و مهندس شادفر رئیس دفتر فنی دانشگاه با حضور در محل اجرای پروژه عمرانی ساختمان ستاد شبکه و مرکز خدمات جامع سلامت شهید صبوری، ضمن بازدید میدانی از نزدیک در جریان پیشرفت و چگونگی مراحل کار آن ها قرار گرفتند.
دکتر بابا هدف از این بازدید ها را اطلاع از میزان پیشرفت پروژه های در دست اجرا عنوان کرد و گفت: در این بازدید شاهد اجرای بی وقفه پروژه ها بودند که امید می رود روند اجرایی با سرعتی قابل قبول تا بهره برداری کامل از پروژه ها ادامه یابد. وهمچنین در این بازدید با تاکید برافزایش سرعت عملیات پروژه عمرانی با توجه به شروع فصل زمستان افزود این شبکه با تلاش های شبانه روزی سعی دارد پروژ ههای عمرانی در دست اجرا را با دقت و سرعت هرچه تمام تر به پایان برساند.

• گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار داخلی شبکه,اطلاعیه ها,[اخبار روز]
  • کد خبر : 320477