• 1402/01/21 - 08:46
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بهارستان

13373.mp3 دکترمسعود بابا، مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان در پیامی فرارسیدن روز جهانی بهداشت مدارس را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بهارستان، پیام نبریک دکتر مسعود بابا مدیر شبکه بهداشت ودرمان به مناسبت روز بهداشت مدارس : بی شک سلامتی بزرگترین عطیه الهی برای اشرف مخلوقات و تلاش در راستای تحقق سلامتی آحاد جامعه و اعتلای رسالت خدمت رسانی به مردم  یکی از  با ارزش ترین اعمال معنوی در ایران محسوب  می گردد که در این رهگذر افتخار خدمتگزاری همواره نصیب انسانهای مومن، متعهد و هدفدار گشته و سپاس از تلاشگران عرصه بهداشت مدارس مایه تداوم بیشتر ارتقا سطح سلامت جامعه و مدارس خواهد بود.

شما عزیزان با تلاش شبانه روزی و با هدف عالیه تامین، حفظ و ارتقای عالی ترین درجه سلامت در بهداشت مدارس برداشته اید که بی تردید بر ذهن بیدار و قاموس ماندگار تاریخ نگاشته خواهد شد.

لذا  لازم می دانم از خدمات و تلاش های قابل تقدیر شما عزیزان تشکر نمایم.