غبار روبی و عطرافشانی گلزار شهدا همزمان با هفته کرامت
همزمان با آغاز دهه هفته کرامت آیین غبار روبی و عطر افشانی مزار شهدا با مسئول حراست شبکه در گلزار شهدای نسیم شهر و سلطان آباد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بهارستان، در این آیین معنوی حضار شرکت کننده ضمن قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدای معزز با آرمانهای ایشان و رهبر فرزانه انقلاب تجدید میثاق کردند. سپهرکیا از شهادت بعنوان بالاترین نوع مردن یاد کرد و افزود: بالاتر از هر کار نیکی، کار نیک دیگری وجود دارد مگر شهادت که بالاتر از آن هیچ کاری نیکی وجود ندارد.
سپهرکیا گفت: راه شهیدان همواره مسیری درخشان و الگوی برای آحاد جامعه است.
وی ضمن ارج نهادن به مقام شامخ شهدای شهرستان بهارستان گفت: همه ما مدیون شهدا هستیم و امروز وظیفه ما انتقال ارزشهای آنان به نسل های آینده است.
ایشان عنوان کرد : اعتبار و توجه خانوادههای شهدا به پیام و رسالتی که بر عهده دارند، اصیلترین و جامعترین تکلیفی است که بر آنان محول شده است و این الگو سازی باید بین دیگر اقشار جامعه صورت گیرد.
مسئول حراست شبکه بهداشت ودرمان، ایثار، شهادت طلبی، ایمان و ولایت مداری ملت شهرستان بهارستان در دوران هشت سال دفاع مقدس را ستود و و گفت مردم شهرستان بهارستان در دوران دفاع مقدس در تمام عرصه ها خوش درخشیده و وجود هزاران شهید و ایثارگر نماد و یادگاری این ازجان گذشتگی است.
کامنت