• 1402/01/23 - 08:53

پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهارستان به مناسبت روز دندانپزشک

دکتر مسعود بابا مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهارستان به مناسبت روز دندانپزشک پیام تبریکی منتشر کرد.

13374.mp3 پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهارستان به مناسبت روز دندانپزشک

به گزارش شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان، دکتر مسعود بابا در پیامی بیست و سوم فروردین ماه روز دندانپزشک را به همه فعالان این عرصه تبریک گفت.

در این پیام آمده است: دندانپزشکی شاخه ای از علوم پزشکی است که در دو بخش بهداشت و درمان فعال است. دندانپزشکان گرامی با آموزش و مراقبت های بهداشتی سعی می کنند، سلامت دهان و دندان اقشار مختلف مردم را تامین کرده و اگر کسی دچار مشکل شد با درمان های مناسب، صحت و سلامتی را به فرد هدیه می دهند.

بیست و سوم فروردین ماه روز دندانپزشک نامگذاری شده تا در این روز به یاد کسانی باشیم که با تلاش همه جانبه در تلاشند تا سلامتی را به مردم هدیه دهند و با آموزش های خود آگاهی جامعه را بیفزایند. کسانی که در سراسر ایران فعال هستند و حتی در دورترین و کوچکترین روستاها حضور دارند.

این روز را به تمام دندانپزشکان گرامی تبریک گفته و موفقیت روزافزون آنها را برای توسعه سلامتی و بهداشت عمومی جامعه از خداوند مهربان خواستارم.