• 1402/07/08 - 08:26

پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان به مناسبت گرامیداشت هفته سالمند

20940.mp3 پیام تبریک مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان به مناسبت گرامیداشت هفته سالمند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان بهارستان ، دکتر مسعود بابا مدیرشبکه بهداشت  و درمان به مناسبت گرامیداشت هفته سالمند گفت: سالمندان، گنجینه های ارزشمند تجارب سالها زندگی خویش را به همراه دارند و وجود آن ها در هر خانه ای نعمت است.دوران سالمندی، مانند هر دوره ی دیگر از زندگی انسان نیازمند انجام مراقبت های جسمی و روانی است تا فرد سالمند بتواند با نشاط و سلامتی هر چه بیشتر در میان جامعه و خانواده ی خود گذران عمر نماید.دکتر مرادخانی افزود: مراقبت های دوران سالمندی شامل ارزیابی خطرسنجی بیماری های قلبی، غربالگری تغذیه و سلامت روان، دهان و دندان، فعالیت های بدنی، بررسی فشارخون و انجام آزمایشات دوره ای نزد پزشک و مراقبان سلامت است که بصورت سالانه انجام می شود و سالمندان عزیز میتوانند با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت از آن بهره مند شوند.دکتر بابا تاکید کرد:  انجام پیاده روی و ورزش های سبک و گروهی از راه های کم هزینه و راحتی است که میتواند نقش مهمی در سلامت این گروه ایفا نماید.اینجانب ضمن تبریک هفته سالمند، سلامتی همه این عزیزان را از درگاه خداوند بزرگ مسئلت دارم.

دکتر مسعودبابا

مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بهارستان