• 1401/07/24 - 09:55

23 مهر ماه هر سال به نام روز سل نام گذاری گردیده است

6302.mp3 پیام مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بهارستان به مناسبت روز سل

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان بهارستان

پیام دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان در خصوص 23 مهرماه روز ملی مبارزه با سل
روز 23 مهر ماه هر سال به نام روز ملی مبارزه با سل نامگذاری شده است. هر ساله در سطوح مختلف ملی، منطقه ای و شهرستانی، ضرورت مبارزه با بیماری سل یادآوری و با بسیج همه امکانات در مهار این بیماری بر تلاشهایمان می افزاییم. از موضوعات مهمی که در روز ملی مبارزه با سل به آن پرداخته می شود، اطلاع رسانی در زمینه تعهدات بین المللی کشورمان به مجامع بین المللی و تلاش برای جلب مشارکت همه جانبه جهت برآورده کردن این تعهدات و دستیابی بهنگام به اهداف جهانی بوده و از اهم این تعهدات، دستیابی به کاهش 90 درصدی میزان بروز سل، و کاهش 95 درصدی میزان مرگ و میر ناشی از سل تا سال 2035 و نهایتا حذف سل تا سال 2050 میلادی است. دستیابی به این اهداف احتیاج به همدلی بیش از پیش سیستم بهداشتی و حمایت همه جانبه تمامی سطوح دارد.
به همین منظور خدمات تشخیص و درمان سل در سطح مراکز خدمات جامع سلامت به صورت رایگان ارائه می شود. به همین منظور عموم مردم در صورت داشتن علائم سرفه که دو هفته طول کشیده میتوانند با مراجعه به مراکز و پایگاههای سلامت ار خدمات رایگان تشخیص و درمان بهره مند شوند